Tietoa meistä

Tulkkiyhteys on Suomalainen tulkkauspalvelu, jonka perustamisen yksi merkittävä motiivi on asiakkaan ymmärtäminen; Asiakkaan ymmärtäminen on menestyvän yrityksen kulmakivi.

Meidän tavoitteena on auttaa sinua asioimaan asiakkaasi kanssa vieraalla kielellä mutkattomasti, tehokkaasti ja selkeästi ammattitaitoisten ja kokeneiden tulkkiemme avulla.

Perustajalta:

Olen ammatiltani sairaanhoitaja, olen toiminut tehosairaanhoitajana yhteensä yli 13 vuotta, josta viimeiset 6 vuotta Suomessa.

Olen myös toiminut tulkkina. Viimeisen 10 vuoden aikana, olen tehnyt etä- ja läsnäolotulkkauksia sekä Suomessa että ulkomailla. Tulkkina sekä sairaanhoitajana olen kokenut iloa siitä, että pystyn auttamaan asiakasta kuulluksi ja ymmärretyksi tulemiseen. Asiakkailla on oikeus tulla kuulluksi ja ymmärretyksi oikein. Tästä syntyi voimakas halu olla osa tulkkauspalvelujen tuotantoa Suomessa Tulkkiyhteyden avulla.

Oman kokemuksen perusteella olen vakuuttunut siitä, että jotta tulkkaus onnistuu, kielen ja kulttuurin kokonaisymmärtämisen lisäksi, tulkilla pitää olla erityisosaamista. Tulkkiyhteys haluaa olla luotettavana yhteistyökumppanina sellaisissa tilanteissa, joissa sopivaa tulkkia ei löydy.

Nabil Abu Saad